tirsdag 31. januar 2017

InstatreffNorge på Strømstad Spa

For litt siden var vi tre arrangørene av #instatreff2017 hos vår flotte sponsor Strømstad Spa
og SOM vi kosa oss! En av deltagerne våre er så heldig å vinne en hel helg for to, og vi kan love at vi er misunnelige :-)

Strømstad Spa ligger bare en kort biltur fra hovedstaden, og ekstra kjekt er det jo å dra på "utenlandstur" uten å reise alt for langt! Da vi ankom hotellet traff vi på en horde av hundrevis av slitne sportsutøvere, som så ut til å ha hatt det gøy under oppholdet! vi klarte så vidt å motstå fristelsen å be de med i spaet, før de forlot hotellet😄

På rommet ble vi møtt med hilsener i form av fristende fruktfat, og jubelen sto i taket da vi inspiserte leilighetssuiten vår med masse lys og utsikt til havna. 

Selvfølgelig hadde vi ikke reist på tur tomhendt, så før vi la oss nedpå hver vår sofa med kake og bobler, fikk vi tatt en hel masse bilder av det fristende bordet vi stylet. 

Hvordan vi presterte å jobbe oss gjennom lunsj-buffeten på hotellet er et under, men har man tilgang til så mye god mat i romslige, rolige og innbydende lokaler så takker ikke vi nei! 

Senere på kvelden fikk vi krysset av et punkt på vår bucket-liste, da vi iført morgenkåpe og tøfler fikk servert den ene gode drinken etter den andre i baren! God service!👏👏

Kveld ble til natt, prinsessene sov søtt inneimmellom en drøss med hotellputer, og etter en god frokost og fem kopper kaffe fikk vi testet ut selve spa-fasilitetene 
Rent, godt utvalg, flere basseng, varmt vann, beroligende lyder og dufter, og et godt og variert utvalg av behandlinger er inntrykket vi sitter igjen med! 

Vi takker for oppholdet og kommer gjerne tilbake ved en annen anledning! 

Sissel, Lise Mari og Hanne

Foto: @hverdagslykkelise 
Tekst : @hanne_paalandet 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar