søndag 5. mars 2017

Hvordan det hele startet....

Våren 2015 fikk jeg besøk av @hverdagslykkelise, som jeg lenge hadde fulgt og blitt venner med i Instagram-verden.

Som ivrig Lev Landlig-abbonent var jeg særdeles smigret og fornøyd da min insta-venn, og journalist for favorittbladet mitt, tikket innen mail på innboks om at hun og fotograf, Helge Eek, gjerne ville komme på besøk!

Med samme interesse for interiør, blomster, hage og høner, så jeg virkelig fram til å få besøk av damen bak den inspirerende instagram-kontoen.

Etter intens rydding, vasking, stryking og pynting ( Puuuh! ) tok jeg nervøst og forventningsfullt imot Lise og Helge, en vårdag i April. 


Vi fant raskt tonen, og skravlet mye om hvor mange hyggelige mennesker man treffer i denne instagram-verdenen! Vi snakket om at det hadde vært gøy å treffe flere av ansiktene bak de fine instagram-kontoene, og slik ble idèen om å arrangere instagram-treff født.


Det tok ikke lang tid før idèen hadde blitt luftet til vi en kveld inne på Instagram ble enige om at dette måtte realiseres! Lise hadde tidligere vært hos Hanne, @hanne_paalandet , for å lage reportasje også, og mente at hun måtte være det perfekte tilskuddet til prosjektet!
-Og gjett om det stemte!! Trioen var samlet, og det var bare å brette opp armene og starte planleggingen!


Fra den første reportasjen Lise lagde hos Hanne


Evalueringsmøte etter #instatreff2016


Å arrangere treff var nytt for oss alle, men vi startet med friskt mot, og fordelte oppgaver. Vi chattet i vei på kveldene, og det gikk ikke så mange uker før vi hadde ca. 50 sponsorer med på laget! ;-) Goodiebag måtte vi jo ha!!!! Vi hadde fått nyss i at Saga Hotell i Oslo var flinke på slike type arrangementer som vi skulle ha, og vi tok kontakt der. Det gikk raskt i boks og viste seg å være noen kjempeflotte samarbeidspartnere, som gjorde det lille ekstra for at #instatreff2016 ble en suksess!

Hadde vi visst hvor mye jobb det var med all goodibag-pakkingen, hadde vi satt av en uke til dette....

Trioen @snuppedupp, @hverdagslykkelise og @hanne_paalandet møttes "live" for første gang, ettermiddagen før Norges første instagramtreff gikk av stabelen ;-)

Vi ble raskt kjent i lobbyen på Saga Hotell, da vi ble introdusert for Sparkling Diamond ( verdens beste, rosa bobler! ) , og 100 kasser med sponsormidler som skulle pakkes før neste dag.... Hadde vi ikke hadd boblene, så spørs det om vi hadde holdt ut ;-)Vi fant nesten ikke oss selv i all emballasjen til slutt....Slik startet det hele, og i dag feirer vi faktisk 1-årsdag!!!Gjengen #instatreff2016

Oss og overraskelsen; Great Garlic Girls, Ronny Wilhelmsen og Terje Schröder.

Partners in crime

I kulissene


Tekst: Sissel Bjerga, @snuppeduppIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar